Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λήξη Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Λήξη Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Με χαρούμενα τραγούδια και χορούς, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα  πλημμύρισε η Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας ”ο Άγιος Παύλος”στην εκδήλωση της εορτής λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των μικρών κοριτσιών.

Την εκδήλωση  χαιρέτισε εκ μέρους   του  Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας ο οποίος είναι και ο Υπεύθυνος της  Κατασκήνωσης  ευχαριστώντας και συγχαίροντας την Αρχηγο, την Υπαρχηγό και όλα τα στελέχη για την ευλογημένη διακονία που προσφέρουν στην κατασκήνωση μας.

Παράλληλα θερμές ευχαριστίες απηύθυνε για την οργάνωση την αρωγή και  τον συντονισμό στις τρεις Πατριαρχικές και Σταυροπηγιακές Μονές, της Χρυσοπηγής,  της  Αγίας Τριαδός των Τζαγκαρόλων, της Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου καθώς και την Ιερά Μονή Κορακιών, τους κληρικούς, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό που με αγάπη Θεού προσφέρει στο έργο της κατασκήνωσης.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ

Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος προσέφερε σε όλα τα στελέχη ως ευλογία ένα αναμνηστικό δώρο με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Πλήθος γονέων και κηδεμόνων έδωσε το παρών και χειροκρότησε τα παιδιά που πρόβαλαν όμορφα τραγούδια και θεατρικά κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα όλων.

Το παρών έδωσαν κληρικοί, η Καθηγουμένη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, στελέχη και συνεργάτες της Μητροπόλεως μας.    

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τους μικρούς μας συνεργάτες  Νικόλαο Χατζηδάκη και Νίκο Γιατρουδάκη και για το βίντεο τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη.