Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πακέτα αγάπης για τις ημέρες του Πάσχα από την Ιερά Μητρόπολη μας.

Πακέτα αγάπης για τις ημέρες του Πάσχα από την Ιερά Μητρόπολη μας.

Τα μάτια ευγνώμονα δακρύζουν, η καρδιά δονείται από ανακούφιση, η ψυχή μας αγάλλεται και χαίρεται που τόσο πολύ η αγάπη του Θεού μας φροντίζει να γίνει η χαρά απεριόριστη και η πασχαλινή ζωή να μην έχει σύνορα αλλά να πηγαίνει παντού σε ψυχές πληγωμένες και αναγκεμένες, σε παιδιά και γέροντες που κάπου μάτωσαν και αδικήθηκαν από την ζωή τόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, για την φιλάνθρωπη ανταπόκριση του κόσμου που και αυτές τις εορτές ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Ως Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και ως ενορία Αγ. Χαραλαμπους Λενταριανών ευχαριστούμε θερμότατα πρώτα από όλα τον Θεό που έχουμε τόσο φιλάνθρωπον και φιλόπτωχον Επίσκοπον που μας εμπνέει με την ζωή και το παράδειγμα του στην θυσιαστική προσφορά και διακονία των ελαχίστων αδελφών μας ! 

Εκ των μυχίων της καρδιάς μας ευχαριστούμε τον κ. Απόστολο Αλεξάκη και τα ΣΥΝΚΑ s\m, την Συναιτεριστική Τράπεζα Χανίων , τα s/m Σκλαβενίτης, τον κ. Γεώργιον Παπαδάκη Άρχοντα Ορφανοτρόφο, τον κ. Γεώργιο Σπηλιόπουλο και την Μisko, τον κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη και τα s/m Metro, τον κ. Ιάκωβο Χονδράκη, τον κ. Κων/νο Ρειζάκη, τον κ. Βασίλειο Αρχοντάκη, τον κ. Χρυσόστομο Ορφανουδάκη, τον κ. Γιάννη Μαυρεδάκη, τον κ. Παναγιώτη Στημαδωράκη, τον κ. Αριστείδη Κυμιωνή, τον κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, τον κ. Τζανή Κρομμυδάκη, την κ. Άννα Γιαννούλια Ξηρουχάκη, την κ. Θεανώ Γερανιώτη, τον κ. Μανώλη Κληματσάκη την κ. Δώρα Κυριακάκη και τις επιχειρήσεις τους προσέφεραν πολλά αγαθά καθώς και δεκάδες συμπολίτες μας που μαζί με τα δικά τους ψώνια πήραν από μία ή και παραπάνω τσάντες για τις κοινωνικές μας δομές ! 

Ευχαριστίες ανήκουν και σε ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων που κουράστηκαν πολύ και αγόγγυστα για την συσκευασία τόσων εκατοντάδων τσαντών και στην διανομή τους τόσο στο Κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως μας όσο και στο κοινωνικό παντοπωλείο της ενορίας Λενταριανών .


Eυχαριστούμε τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης