Αρχική > Κατασκηνώσεις

Κατασκηνώσεις

Στις θερινές κατασκηνώσεις «Ο Άγιος Παύλος» οι νέοι μας ζουν 4 δωδεκαήμερα διακοπών, κοινωνικοποιούνται, ασκούνται, μαθαίνουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, βιώνουν αλησμόνητες στιγμές, δημιουργούνται άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και συμμετέχουν στην λατρευτική ζωή της εκκλησίας.

‣ Πάνω από 400 παιδιά φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην κατασκήνωση, σε ένα υπέροχο φυσικό χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

‣ Το έργο στηρίζεται α) στην παρουσία εθελοντών στελεχών- ομαδαρχών και β) στην συνεργασία και τη συνδρομή όλων όσων αγαπούν την εκκλησία και εμπιστεύονται το κοινωνικό της έργο.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΙΣ « ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας στον Άγιο Παύλο Ακρωτηρίου ξεκινούν στις 22 Μαΐου και λήγουν στις 3 του Αυγούστου.

Α’ Β ́ Γ ́ Δ ́

1 – 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

12 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

24 ΙΟΥΛΙΟΥ – 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

17 – 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΓΟΡΙΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΓΟΡΙΑ

(Δ ́- Ε ́- ΣΤ ́ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ) (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ) (Δ ́- Ε ́- ΣΤ ́ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το έτος 2017 είναι :

Η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της συνδρομής μπορεί να γίνει στον Ραδιοφωνικό Σταθμό επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2, από της 22 του Μάη, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10.00 – 12.30 μ.μ. και Τετάρτη 18.00 – 20.00.
Επίσης, η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της

συνδρομής μπορεί να γίνει διαδικτυακά με τον ακόλουθο τρόπο: Η παραλαβή οπό την ιστοσελίδα gnimka.com στην καρτέλα «Κατασκήνωση» και ενότητα «Οι Εγγραφές στην Κατασκήνωση…». Η υποβολή των δικαιολογητικών: Α) Με fax στο 28210-27808 (κατόπιν συνεννοήσεως). Β) Ηλεκτρονικά στο e-mail: grfntts.imka@hotmail.com (επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση παραλαβής των δικαιολογητικών). Ως «Θέμα» να αναγράφεται «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος, ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος». Ενώ η συνδρομή τραπεζικά στα στοιχεία: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 495/296057-57, ΙΒΑΝ: GR4001104950000049529605757.
Προσοχή ! Στο αποδεικτικό κατάθεσης να αναγράφεται : Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, καταθέτη, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος με αιτιολογία «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος». Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζεται και το αποδεικτικό κατάθεσης στην τράπεζα. Επίσης, να μην γίνεται η κατάθεση των χρημάτων αν δεν είναι έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Ακόμα, πριν την κατάθεση των χρημάτων να υπάρχει επικοινωνία με τούς υπεύθυνους των εγγραφών για τυχόν ληξιπρόθεσμη καταβολή της αιτήσεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

 

imageimageimageimage