Αρχική > Κατασκηνώσεις

Κατασκηνώσεις

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, σε λίγες ημέρες ξεκινάμε και για αυτό το καλοκαίρι τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας “ο Άγιος Παύλος”, όπου οι νέοι μας μέσα από 4 ξεχωριστές περιόδους διακοπών, κοινωνικοποιούνται, ασκούνται, μαθαίνουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, βιώνουν αλησμόνητες στιγμές, δημιουργούνται άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και συμμετέχουν στην λατρευτική ζωή της εκκλησίας.

‣ Πάνω από 400 παιδιά φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην κατασκήνωση, σε ένα υπέροχο φυσικό χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

‣ Το έργο στηρίζεται α) στην παρουσία εθελοντών στελεχών- ομαδαρχών και β) στην συνεργασία και τη συνδρομή όλων όσων αγαπούν την εκκλησία και εμπιστεύονται το κοινωνικό της έργο.

Σημαντική και ουσιαστική είναι η συμβολή στο έργο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής στη Χρυσοπηγή Χανίων.

Ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί και αυτό το καλοκαίρι με τη βοήθεια του Θεού και την συμβολή όλων συνεργατών και εθελοντών να δημιουργήσουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσουν τα παιδιά μας ωφέλιμες διακοπές στο ευλογημένο περιβόλι του Αγίου Παύλου!

Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε μέσα από την σελίδα της Μητροπόλεως μας, την επίσημη σελίδα των κατασκηνώσεων στο fb η οποία είναι και η μοναδική επίσημη στα social media και μέσω του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία σχετικά με για τις εγγραφές.

Παρακάτω θα βρείτε 4 σχετικά έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε και να προσκομίσετε:

AITHΣΗ 2022

ΥΠΕΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΦΟΔΙΑ

Καλό καλοκαίρι!

Καλές και ευλογημένες διακοπές!

Ο Υπεύθυνος Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Ευστράτιος Χατζηδάκης

Ακολουθείστε μας και στον επίσημο λογαριασμό των Κατασκηνώσεων στο Facebook