Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αντιπροσωπεία της Αμπχαζίας στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας

Αντιπροσωπεία της Αμπχαζίας στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Αμπχαζίας κ. Anzor Margiani, ο κ. David Facacia Υπουργός Αναγκαστικών Προσώπων της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας και η κ. Salome Dolidze Διευθύντρια της Υπηρεσίας Εκτοπισμένων Ατόμων από την Αμπχαζία πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, για να εκφράσουν την χαρά και ευχαριστίες για τα 30 περίπου παιδιά που φιλοξενήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από την Ιερά Μητρόπολη μας, υπό τον συντονισμό του Παν/του Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας που τις προηγούμενες ημέρες είχε συμαντηθεί και με τα παιδιά της αποστολής προσφέροντας τους και αναμνηστικά δώρα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκπροσώπους της κυβέρνησης της Αμπχαζίας και εξέφρασε ότι η Μητρόπολη μας με χαρά θα δίνει το παρών και σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρώτος Αναπληρωτής Υπουργός Εκτοπισθέντων από την Αυτόνομη Δημοκρατία της Αμπχαζίας Guram Misabishvili και ο Πρωτοδιακόνος Mirian Skhirtladze καθώς και ο Γενικός Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος Περάκης.