Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κατασκήνωση ”ο Άγιος Παύλος” ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κατασκήνωση ”ο Άγιος Παύλος” ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, σε λίγο ξεκινάμε και για αυτό το καλοκαίρι την Κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας “ο Άγιος Παύλος”, όπου οι νέοι μας μέσα από 4 ξεχωριστές περιόδους,

κοινωνικοποιούνται, ασκούνται, μαθαίνουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, βιώνουν αλησμόνητες στιγμές, δημιουργούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας και συμμετέχουν στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας.
400 νέοι και νέες φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην κατασκήνωση, σε έναν υπέροχο φυσικό χώρο.

Το έργο της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως μας στηρίζεται α) στην παρουσία εθελοντών στελεχών- ομαδαρχών και β) στη συνεργασία και τη συνδρομή όλων των όσων αγαπούν την εκκλησία και εμπιστεύονται το κοινωνικό της έργο.

Σημαντική και ουσιαστική είναι η συμβολή στο έργο αυτό, της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής στη Χρυσοπηγή Χανίων.

Ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί και αυτό το καλοκαίρι με τη βοήθεια του Θεού και τη συμβολή όλων των συνεργατών και εθελοντών να δημιουργήσουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσουν τα παιδιά μας ωφέλιμες διακοπές στον ευλογημένο τόπο του Αγίου Παύλου.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 

Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα της Μητροπόλεώς μας, την επίσημη σελίδα της Κατασκήνωσης στο fb και μέσω του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία.

Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1/7-12/7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Δ/Ε/ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 12/7- 23/7 ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ  

Γ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 24/7-4/8 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Δ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 17/8-28/8 ΑΓΟΡΙΑ Δ/Ε/ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Καλό καλοκαίρι!
Καλές και ευλογημένες διακοπές!

 

Τό ποσό συμμετοχῆς στήν κατασκήνωση γιά κάθε παιδί εἶναι 120 €. Ἐπιστροφές χρημάτων δέν γίνονται. Οἱ αἰτήσεις καί τά δικαιολογητικά θά κατατίθενται στά Γραφεῖα τῆς Mητροπόλεως (Ἀντ. Γιάνναρη 2, στόν 2ο ὄροφο) καθημερινά  ἀπό Δευτέρα ἕως καί Παρασκευή, 10.00 – 13.00, εἴτε ἠλεκτρονικά στο email:[email protected] Τηλ. ἐπικοινωνίας: (28210)27807 ΕΣΩΤ. 7

Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα της Μητροπόλεώς μας, την ιστοσελίδα του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας στον σύνδεσμο: https://gnimka.com/ ,την επίσημη σελίδα της Κατασκήνωσης στο fb και μέσω του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

                     

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10.00-13.00 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ :

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς:

5765100170536

IBAN:

GR7901727650005765100170536

SWIFT-BIC PIRBGRAA

EMAIL: [email protected]

Στην αποδεικτική θέση να αναγράφεται: Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, καταθέτη, παιδί και κατασκηνωτική περίοδος με αιτιολογία «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος». Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μαζί με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται και οι αποδεικτικές καταθέσεις στην τράπεζα. Επίσης, να μην γίνεται η κατάθεση των χρημάτων αν δεν είναι όλα τα δικαιολογητικά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Ωστόσο, πριν την κατάθεση των χρημάτων δεν υπάρχει επικοινωνία με τους υπεύθυνους των εγγραφών για τυχόν ληξιπρόθεσμη κατάθεση της αιτήσεως.

Καλό καλοκαίρι!

Καλές και ευλογημένες διακοπές!

 

 

Ακολουθήστε μας και στον επίσημο λογαριασμό της Κατασκήνωσης στο Facebook

Για πρόσβαση στην τοποθεσία πατήστε εδώ ή σκανάρετε: