Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Απολύμανση στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Απολύμανση στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη μας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου, κατόπιν οδηγιών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, πραγματοποιήθηκε ενδελεχή απολύμανση των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκτός από τα Γραφεία της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Κεντρικό Συσσίτιο, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, στο Πολιτιστικό κέντρο και στα αυτοκίνητα της Μητροπόλεως μας.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία του κόσμου και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής από τον καθένα τα οποία συμβάλλουν στον τομέα της πρόληψης της δημόσιας υγείας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας από την πρώτη στιγμή έχει προχωρήσει στα Γραφεία με ένα πλάνο μέτρων  που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού, προκειμένου αυτά να αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους του τόπου μας.