Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αποστολή αγάπης στους σεισμόπληκτους αδελφούς μας

Αποστολή αγάπης στους σεισμόπληκτους αδελφούς μας

Στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου που δοκιμάζεται εδώ και ημέρες από τους σεισμούς, οδεύει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ. Δαμασκηνός οδηγώντας το φορτηγάκι της αγάπης φορτωμένο με αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους αδελφούς μας, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεώς μας.

Επίσης, με ένα δεύτερο αυτοκίνητο τον συνοδεύει ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε και η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων, στην οποία ο π. Αμφιλόχιος διακονεί ως ιερατικός προϊστάμενος.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος προς όλους εκείνους που διακόνησαν εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί και αυτή η Αποστολή της αγάπης για τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται.

Παράλληλη κίνηση ανθρωπιστική αγάπης προς τους πληγέντες του χωριού Σαμπά στο Ηράκλειο πραγματοποίησε και η Ενορία Αγίας Μαρίνας με την καθοδήγηση του οικείου Εφημερίου και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη με την συνεργασία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Στ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεωργίου Πετράκη, του Εφημερίου της Ενορίας Πλατανιά Πρωτ. Δημητρίου Παρασκάκη και του Εφημερίου της Ενορίας Γαλατά Πρωτ. Ελευθερίου Βομβολάκη, των κατοίκων και των ευεργετών της ευρύτερης περιοχής.