Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόνευση ονομάτων παραγωγών του Ράδιο Μαρτυρία

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόνευση ονομάτων παραγωγών του Ράδιο Μαρτυρία

30 χρόνια συμπληρώνονται  σήμερα ακριβώς 19 Νοεμβρίου  από την ημέρα που ο ραδιοφωνικός σταθμός ΜΑΡΤΥΡΙΑ 95,5 FM STEREO βγήκε στον αέρα των ερτζιανών.

Με αφορμή αυτή την ημέρα και για να μνημονευτούν τα ονόματα όλων εκείνων των συνεργατών και στελεχών του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως μας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά στο πολιτιστικό μας Κέντρο και κήρυξε το Θείο Λόγο εξαίροντας στο τέλος της ομιλίας του την πνευματική συμβολή του Εκκλησιαστικού μας Ραδιοφώνου, το οποίο δεν αποτελεί όπως τόνισε έργο προσωποπαγές και εκεί οφείλεται η επιτυχία του, αλλά ένα έργο το οποίο γίνεται προς δόξαν Θεού.

Το εκκλησιαστικό μας Ραδιόφωνο που εγκαινίασε το 1992 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος και εμπνευστής του οποίου υπήρξε ο πρώην Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ο από Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Ειρηναίος στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη. Με λόγια χαράς ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και τον Γενικό Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού και του Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη για την επιμέλεια του προγράμματος, και στο πρόσωπο του όλους τους παραγωγούς και συνεργάτες από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, καθώς και το ακροαματικό κοινό, το οποίο με τις νέες τεχνολογίες ξεφεύγει από τα τοπικά όρια και επεκτείνεται στα παγκόσμια.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πρωτ. Ιωάννης Γιακουμάκης υπέυθυνος του παρεκκλησίου, ο π. Ιωάννης Κουκουράκης και ο Διάκονος π. Αντώνιος Μυλωνάκης, ενώ παρέστησαν  συμπροσευχούμενοι ο Γενικός Διευθυντής του Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, παραγωγοί, συνεργάτες.