Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη νησίδα Θοδωρού το Σάββατο 8 Ιουνίου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη νησίδα Θοδωρού το Σάββατο 8 Ιουνίου

Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού το Σάββατο 8 Ιουνίου θα εορτάσουμε τους Αγίους Θεοδώρους στην γραφική νησίδα Θοδωρού.

Ο Δήμος Χανίων, η Δασική Υπηρεσία Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων, η τοπική κοινότητα Αγίας Μαρίνας, ο πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Θεοδωρού”, ο σύλλογος επιχειρηματιών Αγ.Μαρίνας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Γρανίτης» και η ενορία Αγίας Μαρίνας συνδιοργανώνουν το δημοφιλές αυτό ετήσιο πανηγύρι.

Το πανηγύρι είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο οι Δημότες των Χανίων όσο και οι επισκέπτες-τουρίστες- προσκυνητές το υπέροχο νησάκι με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου.

Οι μετακινήσεις για την νησίδα θα ξεκινήσουν από τον 2ο μόλο της Αγ. Μαρίνας (πίσω από το Φαρμακείο) με το πλοιάριο «Ερωφίλη» και «Janet» στις 07:30 το πρωί καθώς και από το λιμανάκι του Πλατανιά με το ταχύπλοο «Άσπα» την ίδια ώρα. Το τελευταίο πλοιάριο θα αναχωρήσει για την νησίδα στις 11:00. Τελευταία αναχώρηση από την νησίδα στις 13:00.