Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μάλεμε και εκδηλώσεις για τον οπλαρχηγό Χατζημιχάλη Γιάνναρη

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μάλεμε και εκδηλώσεις για τον οπλαρχηγό Χατζημιχάλη Γιάνναρη

Την Κυριακή 16 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Δαμασκηνός ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Μάλεμε Κυδωνίας όπου διακονεί ο π. Ιωάννης Κουκουράκης τελώντας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Οπλαρχηγού Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Μετά το πέρας του Μνημοσύνου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, στον αύλειο χώρο του Ναού όπου υπάρχει η προτομή του οπλαρχηγού.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οπλαρχηγού, ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και ομιλία από τον πρόεδρο του κληροδοτήματος Χατζημιχάλη Γιάνναρη κ. Εμμανουήλ Νικολούδη ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση και προσωπικότητα του Οπλαρχηγού, ο οποίος υπήρξε ευεργέτης  της ενορίας.

Εκ μέρους της Ενορίας τιμήθηκε με ευαρέσκεια η  κα Στυλιανή Παρασκάκη πολιτικός μηχανικός για την προσφορά της στην ενορία.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος του Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, η πρόεδρος της κοινότητας, ο διευθυντής της ΟΑΚ, αντιπροσωπεία από την 1η ΜΑΛ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Χανίων και πλήθος κόσμου.
Επιμέλεια φωτ. αρχείου: π. Ιωάννης Κουκουράκης