Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πλατανιά και Τρίμηνο Μνημόσυνο του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πλατανιά και Τρίμηνο Μνημόσυνο του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά τελέστηκε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού όπου έλαβαν μέρος και Κληρικοί της Μητροπόλεως μας.

Μετά  το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τηρώντας όλα τα μέτρα της πολιτείας για την πανδημία,  η Ακολουθία του τριμήμου μνημοσύνου του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη κατά σάρκα πατρός του Θεοφιλ. Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας κ.κ. Δαμασκηνού, καθώς και της θείας του Ευανθίας.

Το παρών στη θρησκευτική σύναξη έδωσαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης,  ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γεώργιος Μπέας και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Εμμανουήλ Μπολώτης, καθώς και άλλοι παράγοντες του τόπου μας, φίλοι και συγγενείς.