Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ.Κορακιών για τον Άγιο Ιωάννη!

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ.Κορακιών για τον Άγιο Ιωάννη!

Πανηγυρικά και συμφώνως με το μοναστηριακό τυπικό εορτάσθηκε ο Άγιος Ιωάννης το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συλλειτουργούντων του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου Αρχιμ. Ειρηναίου Βερυκάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη, του Πρωτ. Νικολάου Πατσουράκη, του Πρεσβ. Ιωσήφ Πλανάκη, του Πρεσβ. Βασιλείου Κιάσσου, του διακόνου π. Δημητρίου Δερμιτζάκη,  συμπροσευχούμενης της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένης Μοναχής, της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κορακιών Θεοφόρας Μοναχής με την αδελφότητα και πλήθους ευσεβών προσκυνητών.

DSC_0728 DSC_0729 DSC_0731 DSC_0732 DSC_0738 DSC_0739 DSC_0740

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο την ημέρα αυτή η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Μονής προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού στο Ηγουμενείο της Μονής.

Να σημειωθεί επίσης ότι μέσα στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου Ηγουμενείο, μία ομάδα παιδιών έψαλλε τα κάλαντα στον στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και πήραν την ευχή του αφού τα ευχαρίστησε για αυτή την ευχάριστη έκπληξη.

DSC_0744 DSC_0756 DSC_0764 DSC_0771

Για περισσότερο φωτ. υλικό πατήστε εδώ.