Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατικό Μνημόσυνο και τιμές στον Αρχοντα της Μ.Τ.Χ.Ε. Γεώργιο Παπαδάκη

Αρχιερατικό Μνημόσυνο και τιμές στον Αρχοντα της Μ.Τ.Χ.Ε. Γεώργιο Παπαδάκη

Το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Άρχοντος Ορφανοτρόφου της Μ.Τ.Χ.Ε. Γεωργίου Παπαδάκη, τελέσθηκε  στον Ιερό Ναό Αγίων Χαραλάμπους και Δημητρίου την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας  στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός Συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, παρουσία κληρικών της Μητροπόλεως μας και αντιπροσωπείας εκ της Ιεράς Μονής Καρακάλου του Αγίου Όρους.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Μνημοσύνου τελέσθηκε Τρισάγιο στο μνήμα του μακαριστού προεξάρχοντος του Επισκόπου Δορυλαίου, ως οποίος παρέστη ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου και ο οποίος ομίλησε για τον άνθρωπο Γεώργιο Παπαδάκη, για τον φιλάνθρωπο και δημιουργικό επιχειρηματία. Στον λόγο του τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Πατριάρχης και ο Πατριαρχικός Επίτροπος που τον αναπληρεί, Γέρων Δέρκων Απόστολος χαιρετίζουν το φιλανθρωπικό έργο του μακαριστού Γεωργίου Παπαδάκη και της οικογενείας του. Παράλληλα συνεχάρησαν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του Δημοτικού Συμβουλίου να δώσουν το όνομα του κ. Γεωργίου Παπαδάκη στο Δημοτικό Πάρκο της περιοχής.

Στη συνέχεια στο Δημοτικό Πάρκο έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πινακίδος με το όνομα του μεγάλου ευεργέτου, με την τέλεση Αγιασμού προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Χανίων κ. Νικολάου Καλογερή, του Δημάρχου Αποκορώνου, των Αντιδημάρχων και Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, Στρατιωτικών Αρχών, της οικογενείας και κόσμου.

Πατήστε εδώ για το φωτ.υλικό.

 

Επιμέλεια φωτ. υλικού κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης (pixelart).