Αρχική > Εκδηλώσεις > Χίλια και …. χειροκροτήματα στην ετήσια φιλανθρωπική συναυλία της Ι.Μ.Κ.Α.

Χίλια και …. χειροκροτήματα στην ετήσια φιλανθρωπική συναυλία της Ι.Μ.Κ.Α.

Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση του στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη μας γέμισε το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στην ετήσια φιλανθρωπική Συναυλία την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με τον αγαπητό καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό.

Με τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας, με τις δύσκολες ιατρικές υποθέσεις καθώς και τα δαπανηρά χειρουργεία που ανέλαβε η Ιερά μας Μητρόπολη με την αρωγή του κόσμου, ξεκίνησε τον λόγο της η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μητροπόλεως μας κ. Στέλλα Περάκη, καλωσορίζοντας τον στο ετήσιο φιλανθρωπικό ραντεβού της Μητροπόλεως μας. Στη συνέχεια η Υπεύθυνη Χορηγιών της Μητροπόλεως μας κ. Ευαγγελία Ροζάκη αφού ευχαρίστησε τους δωρητές και χορηγούς της συναυλίας, κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό, να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι είμαστε Εκκλησία και το έργο αυτό που γίνεται στην τοπική μας Εκκλησία είναι ένα έργο δικό σας. Οι δομές της Μητροπόλεως μας είναι πάρα πολλές, συγκλίνουμε όμως περισσότερο στην υγεία διότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι θεωρεί υποχρέωση του να εκφράσει την χαρά του και τις ευχαριστίες του σε εκείνους που πρωτοστατούν σε όλη αυτή την διακονία. Είναι εκείνοι οι οποίοι εργάζονται αφανώς, σηκώνοντας ο ένας το βάρος του άλλο. Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, οι Κληρικοί μας, οι Ενορίες ολόκληρες, οι συνεργάτες των Γραφείων αλλά και των Δομών της Μητροπόλεως μας είναι κάποια από τα πρόσωπα αυτά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του, προσφέροντας του μία αναμνηστική εικόνα με της Ενορίες και Μοναστήρια της Μητροπόλεως μας.

Κατόπιν ο Παντελής Θαλασσινός αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον κόσμο, τραγούδησε για τρεις συνεχόμενες περίπου ώρες αγαπημένες επιτυχίες ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ο οποίος τον ευχαρίστησε με το θερμότατο χειροκρότημα του.

Θα ήταν παράλειψη στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση της Μητροπόλεως μας να μην ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες που βοήθησαν και εργάστηκαν για την διεξαγωγή της, όπως τον. Πρωτ. Κυριακό Κοντάκο, την Υπ. Δημ. Σχέσεων κ. Στυλιανή Περάκη, την Υπ. Χορηγιών κ. Εύα Ροζάκη, την Γραμματέα του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, τον κ. Αργύριο Καλαγάνη, τον κ. Κων/νο Αυγουλά, τον κ. Κων/νο Καρατζά, τους φωτογράφους κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη και κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη, την κ. Μαρίνα Βαμβακά, την κ. Σταυρούλα Παπανικολάου, τον κ. Δημήτριο Βεδέ, τα ΜΜΕ του τόπου μας, τους χορηγούς, τους επώνυμους και ανώνυμους καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξαν και στηρίζουν κάθε φιλάνθρωπη κίνηση της Μητροπόλεως μας.