Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Χιλιάδες χειροκροτήματα στη φιλανθρωπική συναυλία της Μητροπόλως μας με τη Γλυκερία

Χιλιάδες χειροκροτήματα στη φιλανθρωπική συναυλία της Μητροπόλως μας με τη Γλυκερία

Μία όμορφη βραδιά με χιλιάδες συνανθρώπων μας να δίνουν δυναμικό παλμό και για ένα καλό και φιλάνθρωπο σκοπό έλαβε χώρα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 18 Αυγούστου, με ερμηνεύτρια την γνωστή σε όλους Γλυκερία και το συγκρότημα της.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώτο συνεργάτη του και Πρωτοσύγκελλο του Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη,  τους Κληρικούς της Μητροπόλεως μας, όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, την κ. Γλυκερία και το συγκρότημα της, καθώς και όλο τον κόσμο τονίζοντας στο λόγο του ότι Εκκλησία είμαστε όλοι μαζί.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η κ. Στυλιανή Περάκη και η κ. Ευα Ροζάκη.

Την σκυτάλη αμέσως πήρε η Γλυκερία η οποία τραγούδησε παλαιές και νέες επιτυχίες μαζί με τον εξαίρετο τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου, ενώ χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια και  ο χορευτικός σύλλογος Αροδαμός.


Με το θερμότατο χειροκρότημα του κόσμου ο οποίος χόρεψε και σιγοτραγούδησε με την ερμηνεύτρια έκλεισε η όμορφη φιλανθρωπική συναυλία.

Με τις  ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, την εκδήλωση έκλεισε ο  ο έχων τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε τις ευγνώμονες ευχές του Μητροπολίτου μας, και απευθυνόμενος  στην ερμηνεύτρια, στο συγκρότημα και στην λαοθάλασσα φιλανθρώπων προσώπων  του τόπου μας που παρακολούθησε μέχρι το τέλος τη συναυλία, ανέφερε ότι” σήμερα προσφέρατε όλοι εσείς  ένα ποτήρι νερό στους πυροπλήκτους αδελφούς μας”.

Θα ήταν παράλειψη στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση της Μητροπόλεως μας να μην ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες που βοήθησαν και εργάστηκαν για την διεξαγωγή της, όπως τον. π. Κυριακό Κοντάκο, τον π. Ευάγγελο Γενάρη, την Υπ. Δημ. Σχέσεων κ. Στυλιανή Περάκη, την Υπ. Χορηγιών κ. Εύα Ροζάκη, την Γραμματέα του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, τον κ. Ελευθέριο Ξαγοραράκη, τον κ. Αργύριο Καλαγάνη, τον κ. Κων/νο Αυγουλά, τον κ. Κων/νο Καρατζά, τον φωτογράφο κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη, την κ. Αναστασία Γεωργαράκη, την κ. Μαρίνα Βαμβακά, την κ. Φωτεινή Δερμετζοπούλου, τον κ. Δημήτριο Βεδέ, τα ΜΜΕ του τόπου μας, τους χορηγούς, τους επώνυμους και ανώνυμους που δεν θέλουν να αναφερθούν τα ονόματα τους, καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξαν και στηρίζουν κάθε φιλάνθρωπη κίνηση της Μητροπόλεως μας.

Φωτογραφικό υλικό εδώ