Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Δελτίον Τύπου για τον έρανο αλληλεγγύης!

Δελτίον Τύπου για τον έρανο αλληλεγγύης!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ  ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου θα ήθελε μέσω της παρούσης ανακοινώσεως να ενημερώσει τους πιστούς ότι από τον Έρανο που είχε πραγματοποιηθεί στις Ενορίες της Επαρχίας μας για την περίπτωση της μικρής Ευαγγελίας είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 9.523,17 ευρώ. Λόγω της απροσδοκήτου εκδημίας του κοριτσιού η Ιερά μας Μητρόπολη αποφάσισε τα χρήματα αυτά να δοθούν αποκλείστηκα σε ιατρικές περιπτώσεις Χανιωτών ως εξής:

4.934,56 ευρώ: Αγορά ιατρικών μηχανημάτων στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εις μνήμη της Ευαγγελίας Καστρινάκη ώστε να ωφεληθούν όλα τα παιδιά του Νομού που θα χρειαστούν Νοσηλεία.

880 ευρώ: Κάλυψη της χειρουργικής επέμβασης σε ιδιωτική κλινική του Ν.Χανίων του κ. Παύλου …. , πατέρα 3 ανήλικων παιδιών με πολλά οικονομικά προβλήματα.

1950 ευρώ: Κάλυψη της οδοντιατρικής περίθαλψης του Δημήτρη …. , πατέρα τριών παιδιών, που βρίσκεται στη λίστα Μεταμοσχεύσεων καρδιάς στο Ωνάσειο και έχρηζε πλήρους αποκαταστάσεως της στοματικής κοιλότητας.

1.000 ευρώ: στην καρδιοπαθή κυρία Αργυρώ …..

600 ευρώ: Κάλυψη χειρουργικής επέμβασης στα μάτια σε Νοσοκομείο των Αθηνών του κ. Ιωσήφ ……

150 ευρώ: Κάλυψη μέρους του ημερομισθίου αποκλειστικής Νοσοκόμας της Μαρίας ……, άτομο με αναπηρία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας και συγχαίρουμε όλο το Χανιώτικο λαό για την ευαισθητοποίησή του απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ