Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη μας

Δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη μας

Αρωγός και συμπαραστάτης στους οικονομικά δοκιμαζομένους αδελφούς μας, οι οποίοι καθημερινά αγωνίζονται να ανταπεξέλθούν στις δυσκολίες των χαλεπών καιρών, στάθηκε για μία ακόμη φορά η Ιερά μας Μητρόπολη.

Περίπου 1300 δέματα αγάπης που περιείχαν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε δοκιμαζόμενους ανθρώπους και οικογένειες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1300 περίπου μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ο καθημερινός αγώνας και αγωνία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, του στενού του συνεργάτη Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, με την βοήθεια των Κληρικών, των συνεργατών, των εθελοντών αλλά και των ευεργετών συνανθρώπων μας, δικαιώνεται στα μάτια εκείνων των ανθρώπων που αυτή η μικρή προσφορά τους δίνει δύναμη και ελπίδα στη ζωή.