Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό μας Ναό και κοπή Αγιοβασιλόπιτας Περιφέρειας Χανίων

Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό μας Ναό και κοπή Αγιοβασιλόπιτας Περιφέρειας Χανίων

Την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως μας, συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και Κληρικών της Μητροπόλεως μας και παρουσία των Αρχών του Τόπου μας , διοικητών των Ενόπλων  Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά τη Δοξολογία ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό, με αγάπη και με τη χάρη  Θεού να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα.

H καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων πραγματοποιήθηκε την συνέχεια   μετά την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των  Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στην τελετή προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος συμπροσευχούμενου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας  κ.κ. Δαμασκηνού, του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, Κληρικών και Τοπικών Αρχόντων.

Για τις φωτογραφίες εδώ