Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εκατοντάδες παρουσίες ελπίδος σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Εκατοντάδες παρουσίες ελπίδος σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Μήνυμα ελπίδος έδωσαν ακόμη μία φορά οι φιλάνθρωποι της Μητροπόλεως μας στηνεκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Κανάρια την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2019.

Ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο, τους Κληρικούς και τους Συνεργάτες και ιδιαιτέρως προς την φιλόπτωχη αδελφότητα της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και των εκεί διακονούντων που ανέλαβε την Εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά  προσφέροντας όλα τα έσοδα της προς το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως μας,  απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, λέγοντας πως το έργο των Συσσιτίων είναι δικό σας έργο, δική σας προσφορά.

Ονομαστικές ευχαριστίες με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας απέδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης προς όλους εκείνους που στήριξαν και αυτή την φιλάνθρωπη βραδιά η οποία θα βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Κεντρική παρουσιάστρια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν η κ. Στυλιανή Περάκη, η οποία μαζί με την κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη, την κ. Εύα Ροζάκη εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Την βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια το συγκρότημα του Γιώργου Μαγγελάκη και με χορούς ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος οι ”Βιγλάτορες” που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θαμώνες που γέμισαν το κέντρο Κανάρια.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Άρχοντες του Τόπου μας και εκπρόσωποι συλλόγων.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τον κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη (pixelart).