Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εκατοντάδες συνάνθρωποι στη φιλανθρωπική συναυλία από το ”ΣυνΆνθρωπο” για την ανακαίνιση του κτηρίου της «Στέγης Κοριτσιών Αγ. Νεκταρίου»

Εκατοντάδες συνάνθρωποι στη φιλανθρωπική συναυλία από το ”ΣυνΆνθρωπο” για την ανακαίνιση του κτηρίου της «Στέγης Κοριτσιών Αγ. Νεκταρίου»

Η αγάπη των Χανιωτών ακόμη μία φορά στήριξε τον ”ΣυνΆνθρωπο” για ένα ευλογημένο και καλό σκοπό.

Αυτό φάνηκε στην μεγαλειώδη  συναυλία, που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό σωματείο «ΣυνΆνθρωπος», με  τους Γιάννη Κότσιρα,  Αντώνη Μιτζέλο και  Κασσιανή Λειψάκη,  η οποία ξεσήκωσε, συγκίνησε, προσφέροντας  στιγμές διασκέδασης ενώ συγχρόνως έφτασε κοντά στον στόχο της: την συγκέντρωση χρημάτων για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κτιρίου της «Στέγης Κοριτσιών Αγ. Νεκταρίου» η οποία φιλοξενεί σήμερα 18 κορίτσια ηλικίας από 4 έως 18 ετών.

Την Φιλανθρωπική συναυλία παρακολούθησαν ο Κωδικογράφος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου Κρήτης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Νήφων Βασιλάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου και Ιερατικός Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου, όπου ανήκει και η Στέγη του Κοριτσιού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης καθώς και εκατοντάδες συνάνθρωποι μας.

Περισσότερο φωτ. υλικό εδώ.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη(pixelart).