Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Έκθεση ζωγραφικής και ομιλία στο Πολιτιστικό μας κέντρο

Έκθεση ζωγραφικής και ομιλία στο Πολιτιστικό μας κέντρο

Με τον Αγιασμό που τέλεσε το Σάββατο 5 Μαΐου,  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός,  συνεχίζονται  οι δράσεις του Γραφείου Νεότητος στο Πολιτιστικό μας κέντρο, το οποίο στους τοίχους του πρώτου ορόφου φιλοξενεί  την έκθεση ζωγραφικής με τα έργα του κ. Φώτη Λαγουδάκη με τίτλο «Ελευθέριος Βενιζέλος. Πρόσωπα και τοπία του χθες και του σήμερα». Συνδιοργανωτής στην έκθεση αυτή είναι  το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μετά τον Αγιασμό πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κ. Παναγιώτη Παρτσινέβελο καθηγητή του Π.Κ. με θέμα «Επιστήμη και πολιτισμός», και ανάγνωση κειμένων από τον κ. Πολυχρόνη Κουτσάκη καθηγητoού Π.Κ.

Το παρών στην ομιλία έδωσαν ο κ. Νικόλαος Παπαδάκης Γενικός Δ/ντης του Ιδρύματος Ελ. Βενιζέλος, ο κ. Ευτύχιος Κονταξάκης  Αντιδήμαρχος Χανίων, ο κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης Πρόεδρος της ΑΝΕΚ, καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Την Δευτέρα 7 Μαΐου  το Γραφείο Νεότητος στις 19.00 το απόγευμα πραγματοποιεί ομιλία με τον κύριο Γεώργιο Παυλίδη και  με θέμα «Bulling, Βιασμός της Αξιοπρέπειας» στο Πολιτιστικό Κέντρο. Ο κύριος Παυλίδης είναι Εφευρέτης και π. Καθηγητής Μαθησιακών δυσκολιών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό και βίντεο τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη