Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων στα Θοδωρού

Εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων στα Θοδωρού

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΘΟΔΩΡΟΥ

Την Τρίτη 8 Ιουνίου, εορτή των Αγίων Θεοδώρων, εορτάζει το ομώνυμο εκκλησάκι στην νησίδα Θοδωρού. Θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Ο Δήμος Χανίων, η Δασική Υπηρεσία Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων, η τοπική κοινότητα Αγίας Μαρίνας, ο πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Θεοδωρού», ο σύλλογος επιχειρηματιών Αγ.Μαρίνας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Γρανίτης» και η ενορία Αγίας Μαρίνας συνδιοργανώνουν το δημοφιλές ετήσιο πανηγύρι.

Το πανηγύρι είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο οι Δημότες των Χανίων όσο και οι επισκέπτες-τουρίστες- προσκυνητές το υπέροχο νησάκι με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου.

Οι μετακινήσεις για την νησίδα θα ξεκινήσουν από τον 2ο μόλο της Αγ. Μαρίνας (πίσω από το Φαρμακείο) με πλοιάριαστις 07:30 το πρωί καθώς και από το λιμανάκι του Πλατανιά την ίδια ώρα. Το τελευταίο πλοιάριο θα αναχωρήσει για την νησίδαστις 11:30. Παρακαλείστε όλοι να τηρήσετε τα ισχύοντα από την Πολιτεία μέτρα προστασίας για τον Covid-19 καθώς και τα μέτρα της Δασικής Υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για την διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος της νησίδας.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ