Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Μία όμορφη εκδήλωση μνήμης για το έπος της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας από το Γραφείο Νεότητος, υπό την επιμέλεια του Διευθυντού του  Γραφείου Διακόνου π. Δημητρίου  Δερμιτζάκη και των συνεργατών του.

Η εκδήλωση που ήταν ένα αφιέρωμα στο ύψωμα 731 μέσα από οπτικοακουστικό που παραχώρησε η διεύθυνση του αρχείου της ΕΡΤ, περιελάμβανε αφηγήσεις και τραγούδια από τις χορωδίες παιδιών και ενηλίκων.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως  μας και νέοι άνθρωποι κυρίως.

24193463408_b4343660f8_b

Με λόγια θερμά ο π. Ιωάννης Κουκουράκης ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν στην προπαρασκευή της εκδηλώσεως,  ευχαριστώντας πρωτίστως τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την ευλογία, την Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού «Μαρτυρία» και του web tv  όπου την μετέδοσαν ζωντανά, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μητροπόλεως  κ. Στυλιανή Περάκη,  τον κ. Παναγιώτη Σπανουδάκη για την παρουσίαση, την κ. Ιωάννα Δαλάκη για την φιλολογική επιμέλεια των κειμένων, τον Διευθυντή του αρχείου της ΕΡΤ κ. Βασίλειο Αλεξόπουλο, τον π. Γεώργιο Τζατζάνη για τον τεχνικό εξοπλισμό  και τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη  για το μονταζ και την τεχνική υποστήριξη,  τους χοράρχες κ. Βασιλική Αθανασιάδου-Πετράκη και κ. Έλλη Παπαλιονάκη-Παγωνίδου, και τις  κυρίες  Ειρήνη Σωτηρίου και Δήμητρα Μπουρδάκη για την διακόσμηση του χώρου στο πνεύμα της ημέρας.

Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, τονίζοντας μεταξύ άλλων  ότι είναι ιδιαίτερη χαρά βλέποντας τους νέους που έρχονται αντίθετα στο ρεύμα της εποχής ερχόμενοι να δώσουν σε όλους εμάς τους μεγαλυτέρους ένα σπουδαίο γεγονός το οποίο είναι να μάθουμε να έχουμε την Ελληνική σημαία μπροστά μας…. Είναι ανάγκη όλοι μας για να μη χαθεί το Έθνος να πούμε ένα ΟΧΙ στην σημερινή κατάπτωση…

Πλούσιο φωτ. υλικό εδώ.