Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εορταστική εκδήλωση για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!

Εορταστική εκδήλωση για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό!

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, θέλοντας να τιμήσει για μια ακόμη χρόνια τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό στον οποίο το παρεκκλήσιο του πολιτιστικού μας κέντρου είναι αφιερωμένο, σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Πέμπτη 24 Αυγούστου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στις 07:00π.μ.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 20:00 θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση με θέμα : “Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. και η Ανάσταση του Γένους μας ” ! Η εορταστική εκδήλωση μεταφέρεται την Κυριακή 27 Αυγούστου ένεκεν των εορταστικών εκδηλώσεων για την 10ετή Αρχιερατική Διακονία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου που θα λάβουν χώρα στο Ηράκλειο στις 23 Αυγούστου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει  τραγούδια από τη μικτή χορωδία της Μητροπόλεως μας, αναγνώσματα από τις διδαχές του Αγίου και θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από το βίο του.ΑΦΙΣΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ 2017