Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εορτή τελευταίας κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας

Εορτή τελευταίας κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας

Μέσα σε ευχάριστη, φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Δ’ κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών  της Ιεράς Μητροπόλεως μας, την οποία και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός .

Τα παιδιά με τον αρχηγό, τον υπαρχηγό και τους ομαδάρχες  προσπάθησαν να αποδώσουν μέσα από πρωτότυπα τραγούδια και με μία ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο «η πηγή μου» όσα αφομοίωσαν κατά την παραμονή τους στην κατασκήνωση, όλα δοσμένα με την παιδική αθωότητα και πρωτοτυπία, που ξέρει να προσελκύει και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος μίλησε με συγκινητικά και ευγνώμονα λόγια ευχαριστώντας  αρχικά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο που δημιούργησε αυτόν τον καταπράσινο παράδεισο,   τους Ιερείς  και όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως μας που έχουν την επίβλεψη όλες αυτές τις ημέρες με πρώτο συντονιστή τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος ήταν και εκείνος παρών στην εορταστική αυτή εκδήλωση,  ιδιαιτέρως την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής για την πολύτιμη βοήθεια τους και τέλος τα παιδιά και τους γονείς,  τα στελέχη, τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και  τους ομαδάρχες.

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι για να ξανά ζήσουν μέσα στην Αγάπη Του Χριστού και την αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας.