Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Επίσκεψη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιανής στον Σεβ. Ποιμενάρχη μας

Επίσκεψη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιανής στον Σεβ. Ποιμενάρχη μας

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό επισκέφτηκαν την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιανής Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Στέφανος, από την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου μαζί με την συνοδεία του.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο του Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, τους καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του π. Στεφάνου,  τον Σεβ. Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, για την μεγάλη ευλογία που έδωσε ώστε να κομίσουν στην Μητρόπολη μας όλες τις ημέρες εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Σπηλιανής.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη στις εγκαταστάσεις του σταθμού όπου  παραχώρησαν συνέντευξη ο π. Αμφιλόχιος ο οποίος ομίλησε για τις πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις και ο π. Στέφανος ο οποίος αναφέρθηκε στην θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Σπηλιανής.