Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Φιλανθρωπικό τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίας Μαρίνας

Φιλανθρωπικό τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίας Μαρίνας

Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα πλημμύρισε το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Αγίας Μαρινας, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο κόσμος  ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας, Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη.

Την  εκδήλωση το τίμησε  με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος ομίλησε προς το πολυπληθές κοινό φιλανθρώπων με λόγια πνευματικά για το αγαθό της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Το παρών έδωσαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της  ΣΤ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης, Κληρικοί, εκπρόσωποι των αρχών του τόπου μας, του τοπικού συμβουλίου καθώς και φορέων και πλήθος κόσμου που με την αγάπη και την προσφορά του συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις αγάπης της Μητροπόλεως μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε για το  βίντεο και το φωτογραφικό υλικό τον κ. Αντώνιο Καλατζάκη και την κ. Στυλιανή Περάκη