Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Γέμισε δασκάλους η αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Γέμισε δασκάλους η αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Μία όμορφη βραδιά πραγματοποίησε η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών την Δευτέρα 11 Ιουνίου ύστερα από πρωτοβουλία του Ιερατικού Προϊσταμένου της Ενορίας και Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν οι δάσκαλοι των σχολείων της Ενορίας Λενταριανών, καθώς και τα προεδρία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, σε ένα γεύμα επικοινωνίας, συζητήσεων και συνεργασίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο οποίος συζήτησε με τον Πρωτοσύγκελλο και τους παρευρισκομένους για θέματα βελτίωσης των συνθηκών στα σχολεία της Ενορίας.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η προσφορά κλιματιστικού αξίας χιλίων ευρώ από την Ενορία Αγίου Χαραλάμπους στο 19ο Δημοτικό Σχολείο, ύστερα από την υλοποίηση της βιβλιοθήκης στο πρώτο ειδικό σχολείο δωρεά της Ενορίας Λενταριανών.

Στη συνέχεια όμορφα παραδοσιακά τραγούδια ώθησαν πολλούς από τους δασκάλους να σύρουν τον χορό, ενώ η βραδιά έκλεισε με ευχαριστήριους λόγους προς τον Πρωτοσύγκελλο και την Ενορία για την όμορφη αυτή  και πρωτότυπη βραδιά.