Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η Ανάσταση του Χριστού στα Χανιά!

Η Ανάσταση του Χριστού στα Χανιά!

Πανηγυρικά με θρησκευτική ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάσθηκε η Ανάσταση του Κυρίου μας, η εορτή των εορτών και πανήγυρις των Πανηγύρεων στην Ιερά Μητρόπολη μας.

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου  έφτασε το Άγιο Φως περίπου στις 11 στο αεροδρόμειο Χανιών, όπου και του έγινε υποδοχή με τιμές άφιξης αρχηγού κράτους.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του.

Το Άγιο Φως μετέφερε από την Αθήνα ο Πρωτ. Κων/νος Θωμαδάκης Δ/ντης Τεχνικού Τομέα του Ρ/Σ Μαρτυρία και το υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός μαζί με Ιερείς της Μητροπόλεως μας.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, χοροστάτησε στην τελετή της Αναστάσεως και τέλεσε την Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου όπου χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν τόσο στην Ακολουθία της Αναστάσεως όσο και στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Να αναφερθεί ότι στην Ακολουθία της Αναστάσεως παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, άρχοντες του τόπου μας, εκπρόσωποι των Ένοπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεως μας ανεγνώσθη η Πασχαλινή Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

1XR 33901747872_f07ba6001c_b 3XR 4XRR XRXRXR 4XR XR ARXXR 6XR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

Web-tv “Μαρτυρία”

Ανάσταση στην Μητρόπολη Χανίων