Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως μας

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως μας

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού μας Κέντρου, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως μας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του  Νικηφόρου Εικοσιδέκα, του Παν/του Καθηγουμένου της Ι.Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Αρχιμ. Του Οικ. Θρόνου Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Καρυδίου Παν/του Αρχιμ. Ιερεμίου Χλιαρά,του Γενικού Αρχ. Επιτρόπου Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Αναπλ. Γεν. Αρχιερατικού Πρωτ. Γεωργίου Σεργάκη, Κληρικών της Μητροπόλεως μας και πλήθους κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους που έψαλλε η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Υμνωδού της Μ.Χ.Ε. κ. Κων/νου Στεφανάκη ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο π. Ιερεμίας Χλιαράς.

Η εορτή με τίτλο «ο Χριστός στις καρδιές μας», ταξίδεψε τους θεατές σε μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επιμελήθηκε η θεατρική ομάδα των παιδιών της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας υπό τον συντονισμό του Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος και εφημερίου της Ενορίας π. Δημητρίου Δερμιτζάκη.

Η εορτή, πλαισιωμένη με τις μοναδικές μελωδίες από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα τραγούδια που τραγούδησαν τα παιδιά της χορωδίας του Πολιτιστικού μας κέντρου υπό τον συντονισμό της χοράρχου κ. Έλλης Παπαλιονάκη, μετέφερε μηνύματα για το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων στη ζωή μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, χαιρετισμό και ευχές απέδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποινενάρχης  μας  προς όλους τους παρευρισκομένους.

ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Λαγωνικάκη για την επιμέλεια φωτ. υλικού και βίντεο.