Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η Διαβαλκανική Ομοσπονδία Ορθοδόξων Νέων στην Ιερά Μητρόπολη μας!

Η Διαβαλκανική Ομοσπονδία Ορθοδόξων Νέων στην Ιερά Μητρόπολη μας!

Την Δευτέρα 21 του μηνός Αυγούστου 2017 η Διαβαλκανική Ομοσπονδία Ορθοδόξων Νέων βρέθηκαν στο νησί μας και έχοντας ως αφετηρία τους την πόλη μας, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ Δαμάσκηνο στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδείων της Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιωτατος Ποιμεναρχης μας υποδέχτηκε την πολυμελή ομάδα νέων, περί των 50 ατόμων, από όλα τα Βαλκάνια και τους μίλησε με λόγους πατρικούς ενώ τους παρουσίασε το πολυσχιδές έργο της Μητροπόλεως μας.

Εισόδεια-της-Θεοτόκου-1

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Προϊστάμενος του ιερού Μητροπολιτικού ναού ο Πρωτ. π. Στυλιανός Θεοδωρογλάκης, ο οποίος μίλησε στους νέους για την ιστορία του ναού.

Ο Σεβασμιώτατος αποχαιρέτησε τα παιδιά με την ευχή για καλή παραμονή στην Κρήτη και δίδοντας τους δώρα αναμνηστικά τα οποία θα τους θυμίζουν την εδώ παρουσία τους στη πόλη μας.

Εισόδεια της Θεοτόκου 3 (1)

Τίς επόμενες ημέρες οι νέοι της Διβαλκανικής ομοσπονδίας συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του Γραφείου Νεότητας διάκονο π. Δημήτριο Δερμιτζάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εκαταστάσεις του Πολιτιστικού κέντρου της Μητροπόλεως μας, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά και ολοκλήρωσαν την επίσκεψη με μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία από εκλεκτούς παραγωγούς του σταθμού μας.IMG_1728 IMG_1733 IMG_1736 IMG_1738