Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα της

Η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα της

Παρουσία εκατοντάδων φίλων και ενοριτών η Ενορία Αγίου Νεκταρίου έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα της στο κέντρο Κανάρια διαθέτοντας τα έσοδα στο μεγάλο  κοινωνικό της  έργο.Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, συγχαίροντας εν συνεχεία τον Ιερατικό Προϊστάμενο της Ενορίας Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη και τους συνεφημερίους του, Πρωτ. Χρύσανθο Σταυρουλάκη και Πρωτ. Εμμανουήλ Πετράκη, και ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών για να στηρίξει μία ενορία της Μητροπόλεως μας, η οποία είχε την ευλογία με την βοήθεια του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας  Αμφιλοχίου Μακρή, στον οποίο είναι αφιερωμένο και το εορτολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως μας,  να δημιουργηθεί ο πρώτος Ναός του Αγίου Νεκταρίου στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο π. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε όλους εκείνους που διακονούν προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην Ενορία, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο.

Η όμορφη εκδήλωση πλαισιώθηκε από κρητικό παραδοσιακό πρόγραμμα όπου λύρα παραδοσιακή έπαιξε ο ιερέας της Ενορίας του Αγίου Ιωάννου π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης, και χόρεψαν παιδιά από τον παραδοσιακό σύλλογο του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων Αγιασμενάκη.