Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στο Πεδίο Βολής Κρήτης!

Η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στο Πεδίο Βολής Κρήτης!

Η Αγία της Χριστιανοσύνης και προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα  εορτάστηκε με την δέουσα μεγαλοπρέπεια στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, την Kυριακή  4 Δεκεμβρίου, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, ιερουργούντος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. κ. Δαμασκηνού, συλλειτουργούντων του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πανοσ. Αρχιμ. Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκη, του διακόνου π. Δημητρίου Δερμιτζάκη και συμπροσευχουμένης της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας.

Πλήθος ευσεβών προσκυνητών ήρθαν να προσκυνήσουν την Αγία Βαρβάρα και παράλληλα να ευχηθούν τα χρόνια πολλά στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας που άγει τα ονομαστήρια του ένεκεν της εορτής την ημέρα αυτήν και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε επίσημος Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου και συμπροσευχουμένων του οικείου Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και ιερέων της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του Διοικητού του Π.Β.Κ. Υποστράτηγου Κων/νου Κούτρα από αξιωματικό της Μονάδος.

περισσότερο φωτ. υλικό: εδώ