Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ι. Σκουλούδης: “Περιμένοντας τη νηστεία και την εορτή των Χριστουγέννων”

Ι. Σκουλούδης: “Περιμένοντας τη νηστεία και την εορτή των Χριστουγέννων”

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών πραγματοποιήθηκε μία εξαίρετη λαογραφική εκδήλωση την οποία ο κόσμος που την παρακολούθησε έμεινε ενθουσιασμένος.

Την εκδήλωση προλόγισε η γνωστή παρουσιάστρια και παραγωγός του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού κ. Καίτη Αλέξη παρουσιάζοντας εν συνεχεία στο ακροατήριο τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, τον Κισαμίτη Λαογράφο κ. Ιωάννη Σκουλούδη.

Ο κ. Ιωάννης   πήρε στη συνέχεια το λόγο και οδήγησε με περισσή γλαφυρότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου στον δρόμο των δρώμενων,  της νηστείας και της εορτής των Χριστουγέννων από λαογραφικής απόψεως.

Την εκδήλωση που πλαισίωσε με όμορφους ύμνους  η χορωδία της Ενορίας, έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας και Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ευχαρίστησε τον κ. Σκουλούδη, την κ. Αλέξη, την χορωδία της Ενορίας, αλλά και όλο τον κόσμο που με ιδιαίτερη κατάνυξη και προσοσή παρακολούθησε την ομιλία.