Αρχική > Ροή Ειδήσεων > «Καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από τήν σύγκρουση στην αγάπη) » !

«Καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από τήν σύγκρουση στην αγάπη) » !

Μία υπέροχη συμβουλευτική ομιλία  για τα νέα ζευγάρια και γονείς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χανίων με τον εξαιρετικό ομιλιτή κ. Ηλία Λιαμή, διδάκτορα Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα, με τίτλο «καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από τήν σύγκρουση στην αγάπη) », στα πλάισια ομιλιών που διοργανώνει η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Σημαντικές έννοιες μέσα στο γάμο όπως την  υπομονή, την σιωπή και την εκτέλεση των θέλω του/της συντρόφου και όχι μόνο των δικών μας επιθυμιών περιέγραψε με τον αυθόρμητο και πάντα πηγαίο και βιωματικό τρόπο ο κ. Λιαμή κερδίζοντας από τα πρώτα λεπτά το ακροαματικό κοινό του που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους κυρίως και είχαν γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ενοριακού κέντρου.

Μετά το πέρας της ομιλίας που παρουσίασε ο καθηγητής κ. Χρήστος Μποτωνάκης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης και ο π. Βασίλειος Γκάτσης εκ μέρους της Σχολής Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων, ενώ την ομιλία έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης  και συντονιστής της Σχολής, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε  τους ιερείς, τον ομιλητή και όλο τον κόσμο που δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον για την νεοσύστατη Σχολή Συμβουλευτικής της Μητροπόλεως μας.

30488994184_5e832e2553_b

https://youtu.be/3PI-7Rhis-U

περισσότερο φωτ. υλικό εδώ