Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας στον Άγιο Χαράλαμπο Λενταριανών

Κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας στον Άγιο Χαράλαμπο Λενταριανών

Αθρόα και συγκινητική συμμετοχή  του κόσμου και στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης της Μητροπόλεως μας.

Με λόγια συγκινητικά και πνευματικά ομίλησε ο οικείος Εφημέριος και Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού (που βρίσκεται εκτός Κρήτης) ευχαρίστησε τους Κληρικούς και τον κόσμο που στηρίζει με αγάπη όλες τις προσπάθειες αυτές που γίνονται για τον συνάνθρωπο μας.

Με αυτές τις συνάξεις, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωτοσύγκελλος μας βιώνουμε την χαρά της επικοινωνίας, την χαρά της συναγωνιστηκότητας και της φιλαδελφείας.

Το παρών στο τσάι αγάπης έδωσε καο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας που καθημερινά αγωνίζονται για να τον συνάνθρωπο και τον κάθε αναγκεμένο αδελφό μας.

Πριν το τέλος της φιλανθρωπικής συνάξεως οι κυρίες της ενοριακής χορωδίας έψαλλαν καλλικέλαδα τα κάλαντα του Λαζάρου.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη