Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κίνηση φιλανθρωπίας στην Ενορία Λενταριανών!

Κίνηση φιλανθρωπίας στην Ενορία Λενταριανών!

Αθρόα και συγκινητική συμμετοχή  του κόσμου και στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών που πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τσάι αγάπης της Μητροπόλεως!

Με λόγια συγκινητικά ευχαρίστησε τον ποίμνιο του ο οικείος Εφημέριος Πρωτ. Εμμανουήλ Γεωργιακάκης ο οποίος καλωσόρισε τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας  Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τους Ιερείς που παρευρέθηκαν  και τους συνεργάτες της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος μας αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε και εκείνος τον φιλάνθρωπο κόσμο που στηρίζει με αγάπη όλες τις προσπάθειες αυτές που γίνονται για τον συνάνθρωπο μας.

Με αυτές τις συνάξεις, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωτοσύγκελλος μας βιώνουμε την χαρά της επικοινωνίας, την χαρά της συναγωνιστηκότητας και της φιλαδελφείας.

Είναι πολύ σπουδαίο να μιλάς για τον Θεό, αφού προηγουμένως έχουμε ικανοποιήσει κάποιες απαραίτητες ανάγκες του ανθρώπου. Και πρέπει πρώτα να βοηθούμε εμπράκτως τον συνάνθρωπο μας, προσφέροντας του αυτό που μας καλεί ο φιλάνθρωπος και παντελεήμων Θεός να του παρέχουμε…

IMG_4575 IMG_4579IMG_4571IMG_4585IMG_4586