Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ”όταν η προσφορά γίνεται προς δόξα Θεού έχει μεγαλύτερη αξία”

Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ”όταν η προσφορά γίνεται προς δόξα Θεού έχει μεγαλύτερη αξία”

Όταν η προσφορά γίνεται προς δόξα Θεού έχει μεγαλύτερη αξία, δίοτι και εσείς φωτίζεστε από τον Θεό αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιείται εκείνο το οποίο καλούμαστε όλοι μας να πράξουμε στη ζωή μας, τα έργα μας δηλαδή να είναι αιτία να δοξάζεται το έργο του Θεού.

Με αυτά τα λόγια ευχήθηκε  καλή και  δημιουργική χρονιά στο χώρο της υγείας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ.κ. Δαμασκηνός  προς το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Γεώργιο Μπέα,  κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, μετά την Ακολουθία του Αγιασμού που τελέσθηκε παρουσία του Διοικητού και του Υποδιοικήτού, Περιφερειακών Συμβούλων,  εκπροσώπων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των εργαζομένων και του Διοικητικού προσωπικού του ιδρύματος.

Παράλληλα  πρόσφερε  στο κ. Γ. Μπέα ως ευλογία  και μία εικόνα με τους Ναούς και τα Μοναστήρια του Τόπου μας καθώς μοίρασε προς όλους τους παρευρισκομένους το εορτολόγιο του 2020.