Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός: ” ο Άγιος Γεώργιος έφτασε στην αγιότητα και την αιωνιότητα με τη χάρη του Θεού”

Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός: ” ο Άγιος Γεώργιος έφτασε στην αγιότητα και την αιωνιότητα με τη χάρη του Θεού”

Ο Άγιος Γεώργιος και οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ανήμερα της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου, στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι Αποκορώνου, ήταν πρόσωπα φωτισμένα από τη χάρη του Θεού, και την χάρη αυτή την προσφέρουν σε όλους τους ανθρώπους.

Και ο Άγιος Γεώργιος που έφτασε στην αγιότητα και αιωνιότητα με την χάρη του Θεού, αυτή την αγιότητα την προσέφερε και την προσφέρει μέσα από το μαρτύριο που τον οδήγησε στην αιωνιότητα σε όλο τον κόσμο και  σε όλους εμάς με τις πρεσβείες του.


Πλήθος πιστών προσήλθε στην γραφική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συλλειτουργούντων του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. και  Ιεροεπιστάτου της Μονής Ιερεμίου Χλιαρά, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ΄Αρχιερατικής Περιφερείας Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκη, του Πρωτ. Αντωνίου Κουκουράκη και  του Διακόνου Δημητρίου Δερμιτζάκη.