Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ”ο Άγιος Αντώνιος ταύτισε τη ζωή του με την ζωή του Χριστού!

Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ”ο Άγιος Αντώνιος ταύτισε τη ζωή του με την ζωή του Χριστού!

Στο ιστορικό Μάλεμε  που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Αντωνίου, τελέστηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, συμπροσευχουμένων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη,  Κληρικών της Μητροπόλεως μας, και πλήθους σεβαστού εκκλησιάσματος.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Δασκαλάκης και άλλοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Άγιος Αντώνιος ταύτισε όλη του την ζωή με το πρόσωπο του Χριστού και όλη του η ζωή αποτέλεσε ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλους εμάς… Τέλος έκλεισε με την ευχή ο Άγιος Αντώνιος να δώσει σε όλους μας την δυνατότητα να νιώσουμε και να βιώσουμε αυτήν την πορεία στα βήματα του Χριστού που έζησε και βίωσε και ο ίδιος ο Άγιος.

Επίσης ο εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Κουκουράκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που η παρουσία του λάμπρυνε την εορτή της Ενορίας και ευχήθηκε και εκείνος με την σειρά του χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

IMG_2690 IMG_2676 IMG_2674 IMG_2673 IMG_2680 IMG_2678 IMG_2693IMG_2695