Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κων/νου και Ελένης στα Χανιά 2023

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κων/νου και Ελένης στα Χανιά 2023

Η μνήμη των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων εορτάσθηκε σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ενοριακούς Ναούς και Παρεκκλήσια, το διήμερον 20ης και 21ης Μαίου έ.ε.

Επίκεντρο του εορτασμού υπήρξαν ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων που διακονούν ο Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης με τον Πρωτ. Γεώργιο Ντουντουλάκη και ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην Αγυιά Κυδωνίας που διακονεί ο π. Νικόλαος Μυσιρλάκης.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων τελέστηκε την κυριώνυμο ημέρα της εορτής Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στην οποία  ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός κηρύττοντας   και το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές Εκκλησίασμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τέλεσε τον πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ισαποστόλων στον Ιερό Ναό της Ενορίας Αγυίας Κυδωνίας συμπροσευχουμένων του Γενικού Αρχ. Επιτρόπου Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Αρχ. Επιτρόπου της Ε Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη, πλήθους κληρικών και κόσμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ