Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λαοθάλασσα πιστών στον Άγιο Κων/νο Λενταριανών

Λαοθάλασσα πιστών στον Άγιο Κων/νο Λενταριανών

Εκατοντάδες πιστοί που για ώρες περιμέναν να προσκυνήσουν την εικόνα των Αγίων Ισαποστόλων Κων/νου και Ελένης, προσήλθαν στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κων/νου της Ενορίας Λενταριανών συμμετέχοντας προσευχητικώς  στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας και ιερατικού προϊσταμένου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη την Κυριακή 20 Μαΐου.

Το Θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτ. Δημήτριος Καταπίδης, ενώ νωρίτερα ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε με λόγια καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν με αγάπη και βοήθησαν ώστε η να υλοποιηθεί η ιδέα που είχε για την ανάπλαση του παραπλήσιου με το ναό οικοπέδου, που για δεκαετίες αποτελούσε χώρο μπάζων και κατ’ επέκταση εστία μολύνσεως να γίνει   πνεύμονας πολιτισμού και εκδηλώσεων.

Μετά την Ακολουθία του Εσπερινού και της παρακλήσεως ακολούθησε κρητική παραδοσιακή βραδιά με χορούς από τον χορευτικό όμιλο ”ο Ψηλορείτης” και με υπέροχες μαντινάδες και τραγούδια  από το συγκρότημα του Μανούσου Πολλάκη.

Να σημειωθεί ότι οι νέοι και οι νέες της Ενορίας Λενταριανών που από την πρώτη στιγμή προσέγγισε ο Πρωτοσύγκελλος  και σε αυτές τις εκδηλώσεις της Ενορίας έδωσαν δυναμικό παρών και συμμετοχή, διακονώντας εθελοντικά με αγάπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

Ευχαριστούμε για το πρόσθετο φωτ. υλικό την κ. Ερατώ Γράμψα & τον κ. Κων/νο Λυκάκη