Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λήξη Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Λήξη Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Πλημμύρισε με χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα αλλά προπάντων με αγνές παιδικές φωνές, η Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας ”ο Άγιος Παύλος” στην εκδήλωση της εορτής λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Τα φετινό θέμα που επέλεξαν τα στελέχη των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας είναι το ” ίνα πάντες εν ώσιν”.

Την εκδήλωση που χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός αναφέρθηκε στο φετινό θέμα, το οποίο περικλείει  την ενότητα και την ελευθερία,  με την οποία όλα τα χαρίσματα του ανθρώπου προσφέρονται σε ποικιλία, για όλους ως διακονία και δόξα του Θεού και του ανθρώπου, σαν να είναι όλοι ένα σώμα με κεφαλή τον Χριστό….

Παράλληλα συνεχάρη  τα παιδιά, την αρχηγό κ. Έλενα Παπαδάκη που για 10 ολόκληρα χρόνια διακονεί στην κατασκήνωση, την κ. Χριστίνα Kωνσταντουδάκη την υπαρχηγό, η οποία είναι και συγγραφεύς παιδικών βιβλίων,  όλα τα στελέχη που εθελοντικά εργάστηκαν σε αυτήν την κατασκηνωτική περίοδο για την ζωντάνια και την αληθινή έκφραση που είχαν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου και στέλνουν τα παιδιά τους, που με την βοήθεια του Θεού και την αγάπη όλων, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο ο οποίος παρέδωσε σε όλους εμάς αυτόν το παράδεισο τον οποίο όλοι εμείς χαιρόμαστε, και ο οποίος δεν μπόρεσε να βρίσκεται σήμερα κοντά μας γιατί έχει  την εορτή της κατασκήνωσης στο Ηράκλειο στην Αρχιεπισκοπή.  Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε  τους πατέρες που διακονούν, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη,  τους συνεργάτες των γραφείων της Μητροπόλεως, τον  μάγειρα  της κατασκήνωσης,  καθώς και  όλους εκείνους που καθημερινώς διακονούν φανερώς και αφανώς.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.

Ακούστε εδώ την εορτή της κατασκήνωσης όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τον ραδιοφωνικό μας σταθμό ”Μαρτυρία”.

ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 2017

Ευχαριστούμε για το οπτικοακουστικό υλικό καθώς και για την εξ. αναμετάδοση τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη