Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λήξη της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου στη Μητρόπολη μας!

Λήξη της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου στη Μητρόπολη μας!

Την Κυριακή 23 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός μετέβη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας όπου από τις 12 – 24 Ιουλίου λειτούργησε η Β΄ κατασκηνωτική περίοδος στην οποία αυτή την φορά ήταν τα μικρά αγόρια με αρχηγό τον κ. Ιωσήφ Μανουσακάκη και υπαρχηγό τον κ. Σταύρο Κλαριδόπουλο.

Στην έναρξη της εορτής λήξης της Β΄ περιόδου, στην οποία παρευρέθηκαν και άλλοι Κληρικοί της Ιεράς μας Μητροπόλεως μας, με επικεφαλής τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, καθώς και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα  Θεοξένη  μαζί με αδελφές της Μονής, ο αρχηγός  απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στο τρόπο ζωής της κατασκήνωσης, ευχαριστώντας παράλληλα και όλα τα στελέχη που συμμετέχουν εθελοντικά αλλά και τον Σεβασμιώτατο που με την ευλογία του και την άγρυπνη μέριμνα του επιτελούνται τα πάντα.

Οι κατασκηνωτές και τα στελέχη παρουσίασαν την όμορφα προετοιμασμένη εορτή τους προκαλώντας συγκίνηση και ευχαρίστηση στους προσκεκλημένους και κυρίως στους γονείς των παιδιών.

Λίγο πριν το τέλος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, συνεχάρη τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό,  καθώς και όλα τα στελέχη της Κατασκήνωσης, απευθύνοντας  λόγο οικοδομής προς όλους τους παρευρεθέντες γονείς και παιδιά, ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να επαινέσει τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας, ο οποίος άρτια συντονίζει κάθε περίοδο, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής που κάθε χρόνο η βοήθεια τους είναι καρποφόρα και ευλογημένη από το Θεό και  τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι, παρά το κλίμα των ημερών, δεν παύουν να στηρίζουν ηθικά και υλικά την διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως μας προς τον συνάνθρωπο.

Όλοι οι κατασκηνωτές στο τέλος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος επέδωσε στο καθένα μια αναμνηστική ευλογία.

Περισσότερο φωτ. υλικό εδώ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MNy55plTg28

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη και το ομαδόπουλο Παρασκευά Ξηρουχάκη.