Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Με ένα νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο εξοπλίστηκαν τα συσσίτια της Μητροπόλεως μας

Με ένα νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο εξοπλίστηκαν τα συσσίτια της Μητροπόλεως μας

Η χορηγία από την Μαυριδάκης cars και την Fiat που εκπροσωπεί ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Μιχαήλ Μαυριδάκης πραγματοποιήθηκε σήμερα, ως απάντηση στην παράκληση που είχε αιτηθεί ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης την ημέρα των εγκαινίων της Επίσημης Αντιπροσωπείας στα Χανιά.

Ένα Fiat Doblo έρχεται να προστεθεί στα αυτοκίνητα που καθημερινά εξυπηρετούν τις ανάγκες του Κεντρικού μας Συσσιτίου που προσφέρει ημερήσια πάνω από 1500 μερίδες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Τοπική μας Κοινωνία βλέποντας την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλει η Εκκλησία μας, έρχεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, με την προσφορά σε είδη αλλά και σε χρήματα ώστε να στηριχτούν άνθρωποι και οικογένειες που έχουν ανάγκη, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός. Μία τέτοια βοήθεια βλέπουμε σήμερα έμπρακτα με την χορηγία ενός νέου αυτοκινήτου από τον Χανιώτη επιχειρηματία κ. Μιχάκη Μαυριδάκη, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει τα παλιά αυτοκίνητα τα οποία και εκείνα ήταν προϊόντα χορηγιών και να διακονήσει στον τομέα του Κεντρικού Συσσιτίου.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος έκανε έκκληση σε όποιος γνωρίζουν οικογένειες ή ανθρώπους που έχουν ανάγκη για να ενταχθούν στο συσσίτιο να κοινοποιηθούν και εμείς διακριτικά θα τους προσεγγίσουμε και θα τους βοηθήσουμε.

Ο κ. Μιχάλης Μαυριδάκης από την μεριά του τόνισε ότι σήμερα είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα για εκείνον, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως μας, ύστερα από την παράκληση που είχε κάνει στα εγκαίνια ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης. Μπορέσαμε να κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας, και αισθανόμαστε χαρά γιατί έμπρακτα προσφέρουμε στην τοπική Εκκλησία.

Το αμάξι παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με τους συνεργάτες του στον χώρο του Κεντρικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως μας.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη καθώς και τα Μ.Μ. Ενημερώσεως του τόπου μας που κάλυψαν το γεγονός.