Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Χαραλάμπους

Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Χαραλάμπους

Με τον μεθεόρτιο πανηγυρικό Αρχιερατικό  Εσπερινό  κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους στον ομώνυμο Ιερό Ναό  στην Ενορία Λενταριανών, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού.

Πλήθος Κληρικών και κόσμου κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και συμμετείχαν τόσο στον Αρχιερατικό Εσπερινό όσο και στην λιτάνευση της θαυματουργού και πανσέπτου Ιεράς Εικόνας και των Ιερών  Σεβασμάτων στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής που μύρισαν λιβάνι από τα νοικοκυριά που θυμίαζαν  υπό τον εμβατηρίων  της Στρατιωτικής Μουσικής της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, συνοδεία αγήματος του πολεμικού ναυτικού, αντιπροσωπειών πολιτιστικών και παραδοσιακών συλλόγων, σχολείων και Διοικητών των τριών στρατιωτικών σωμάτων.

Ως προπομποί στην Λιτανευτική πομπή ήταν οι μοτασυκλετιστές (vstorm greek riders).

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τους Κληρικούς και όλους όσους διακόνησαν, τον κόσμο, τους Διοικητές των τριών στρατιωτικών σωμάτων, μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.