Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Μητροπολίτης Δαμασκηνός: ” για να εκφράσουμε την αγάπη μας προς το Θεό πρέπει να το δείξουμε και στον συνάνθρωπο μας”!

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: ” για να εκφράσουμε την αγάπη μας προς το Θεό πρέπει να το δείξουμε και στον συνάνθρωπο μας”!

Με πνευματικούς λόγους αγάπης, με συμβουλές και νουθεσίες, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός  καλωσόρισε τον φιλάνθρωπο κόσμο που έδωσε το παρών στο πρώτο τσάι αγάπης στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Χαλέπας την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης μας πήρε το λόγο και τόνισε ότι η αγάπη του κόσμου σε συνεργασία με την Τοπική μας Εκκλησία αντιμετωπίζουν καθημερινά δύσκολες περιπτώσεις ατόμων και οικογενειών που η κρίση των ημερών τους ξημέρωσε ένα αύριο που τους στερεί την ελπίδα της δημιουργίας. Πανάκριβα χειρουργία κυρίως παιδιών, αξιοπρεπέστατες οικογένειες που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, καταχρεωμένοι ενοικιαστές είναι μερικά από τα παραδείγματα που αντιμετωπίζουμε ημηρεσίως.

Τέλος ο οικείος Εφημέριος π. Βασίλειος Γκάτσης ευχαρίστησε και εκείνος με την σειρά του, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, τον Πρωτοσύγκελλο μας, και όλους όσους συνδράμουν στο πολύτιμο αυτό έργο της Μητροπόλεως μας.

IMG_4069IMG_4063IMG_4071IMG_4059IMG_4074