Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία 95,5 FM

Νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία 95,5 FM

Νέοι παραγωγοί και εκπομπές έρχονται να προστεθούν από τις 20 Μαΐου στο δυναμικό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της τοπικής μας Εκκλησίας που στις 19 Νοεμβρίου του 2020 θα κλείσει τα 28 έτη παρουσίας στα ερτζιανά.

Στην προσπάθεια αυτήν οφειλετικώς και ευγνωμόνως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό για τις Πατρικές συμβουλές και ευλογίες του, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος πάντοτε εξοπλίζει με νέες ιδέες και πράξεις τον ραδιοφωνικό μας σταθμό και το web-tv της Μητροπόλεως μας του οποίου ήταν και εμπνευστής, την Δ/νση Τεχνικής υποστηρίξεως με τον Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη και τους τεχνικούς συνεργάτες, τους ηχολήπτες και τους εθελοντές παραγωγούς που με αγάπη καταθέτουν καθημερινά τις γνώσεις τους και τις πνευματικές τους εμπειρίες.

Ευχαριστούμε τις Ενορίες της Μητροπόλεως μας και όλους τους χορηγούς που από το περίσσευμα της αγάπης τους βοηθούν στην αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού του σταθμού τόσο στο στούντιο όσο και στην κεραία στην περιοχής της Μαλάξας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ακροατές από κάθε γωνία της γης, που ακούνε καθημερινά με αγάπη και στέλνουν θετικά σχόλια για τον Σταθμό που τους αναπαύει.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τις ημέρες του Πάσχα η  ακροαματικότητα  τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην διαδικτυακή τηλεόραση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πράγμα που μας κάνει όλους από τον μικρότερο προς τον μεγαλύτερο και από τον μεγαλύτερο προς τον μικρότερο να συνεχίσουμε το διακόνημα στον σταθμό με μεγαλύτερο το αίσθημα της ευθύνης.

Σας ευχαριστούμε όλους.

 

 

Ο Δ/ντης του Γραφείου Τύπου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού ”Μαρτυρία”

Ευστράτιος Χατζηδάκης MSc Θεολογίας

 

 

 

Διαβάστε το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού μας πατώντας στην παρακάτω εικόνα: