Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Νέος προσωρινός προϊστάμενος και εφημέριος Λενταριανών ο Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός!

Νέος προσωρινός προϊστάμενος και εφημέριος Λενταριανών ο Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός!

Μετά από τις εννέα ημέρες της αιφνίδιας εκδημίας του κατά πάντα αγαπητού πατρός Εμμανουήλ Γεωργακάκη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός εξουσιοδότησε τον Πρωτ. Αντώνιο Σαπουνάκη που ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά Χανίων, να ανακοινώσει στο εκκλησίασμα την τοποθέτηση άχρι καιρού και μέχρι νεωτέρας ως προσωρινό προϊστάμενο και εφημέριο της ενορίας τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος θα αναλάβει επιπλέον και αυτά τα καθήκοντα της διοίκησης, της ποιμαντικής και της λειτουργικής ζωής της πολυπληθέστερης ενορίας της Μητροπόλεως μας.

Σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο ο λαός της ενορίας Λενταριανών αποδέχθηκε με ικανοποίηση την απόφαση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας αφού ο Πρωτοσύγκελλος μας, τυγχάνει γνωστός στην ενορία Λενταριανών και από τον φίλο του μακαριστό πλέον πατέρα Εμμανουήλ με τον οποίο συνδέονταν από μικρά ηλικία με δεσμούς φιλίας.

IMG_6693

Πλέον για την τέλεση μυστηρίων και ακολουθιών η ενορία Λενταριανών παρακαλεί να επικοινωνούν με το σταθερό τηλ. του Ιερού Ναού 2821054080 ή με το κινητό τηλ 6987033062 διά την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.