Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Κορακιών 2023

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Κορακιών 2023

Σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου.

Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός περιστοιχιζόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας  Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, τον Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, τον Πρωτ. Μιχαήλ Κογιαννάκη Αρχ. Επίτροπο της Β . Αρχ. Περιφέρειας, τον Πρωτ. Αλέξανδρο Τζατζάνη, τον Πρεσβ. Κων/νο Μπαντσίλα, τον Πρεσβ. Εμμανουήλ Φραγκάκη, τον Πρεσβ. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη, τον Πρεσβ. Ιωάννη Κουκουράκη, τον Πρεσβ. Ευάγγελο Μπακαρόζο, τον Πρεσβ. Δημήτριο Δερμιτζάκη, τον Διάκονο Αντώνιο Μυλωνάκη,  συμπροσευχουμένων της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της αδελφότητος  και πλήθους ευσεβών προσκυνητών.

Κατά την διάρκεια της λαμπράς Ακολουθίας, ανεγνώσθη το κατά Ιωάννην Ιερόν Ευαγγέλιον του Εσπερινού σε 10 γλώσσες.

Προ της Απολύσεως ο Πρωτοσύγκελλος  ανέγνωσε το Πασχάλιο Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους τα πατροπαράδοτα κόκκινα αυγά, μεταφέροντας προς όλους τις Πασχάλιες Εόρτιες ευχές του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ